Over ons

Onze naam komtt voort uit het Thaise woord “Pra-Dit”, wat “creëren, innoveren en produceren” betekent. Het woord inspireert ons om te zoeken naar unieke, decoratieve lifestyle producten en deze 100% handgemaakte producten direct bij u thuis te kunnen leveren.

Wij selecteren zorgvuldig de beste kwaliteit woondecoratie, speciaal voor onze klanten die hedendaagse designcollecties op basis van traditioneel vakmanschap weten te waarderen. Neem een kijkje in de producten op onze website en ontdek de elegante combinatie van modern, traditioneel en cultuur.

Onze Ideologie

Onze visie is om een nieuwe generatie kunstenaars en ontwerpers uit Azië te promoten, hen een podium te geven om hun grote ideeën te demonstreren en hen bovendien te helpen om rond te komen. Ook introduceren we producten met cultureel vakmanschap dat van generatie op generatie wordt overgedragen, maar simpelweg aan het verdwijnen is omdat het een tijdrovend en ingewikkeld proces is.

Vertel een verhaal

Achter ieder product gaan interessante verhalen schuil van de kunstenaars en ontwerpers. U bent nu slechts een paar muisklikken verwijderd van de levering van uw favoriete woondecoratie bij u thuis.

picture_below_2
picture_below_1