Over ons

Kunst lijkt voor veel mensen een verfijnd en moeilijk iets te zijn. Dat beseffen we en we willen ervoor zorgen dat iedereen de essentie van kunst kan ontdekken. Wij geloven dat kunst de basis van het leven is. Het zit in het dagelijks leven en ook in de diepe wortels van elke cultuur. Daarom besluiten we het eenvoudig te maken, zodat iedereen het kan leren door gewoon aan te raken en te voelen.

Onze Ideologie

Ons concept is oorspronkelijk geboren in Thailand en we willen de kunstwereld weerspiegelen die iedereen gemakkelijk kan begrijpen. We zijn van mening dat er in elk gezin altijd wel een verhaal te vertellen valt, dus werken we samen met lokale ambachtslieden die de kennis en kunde van hun familie erven.

Gemaakt uit passie

Elk item is gemaakt uit passie gecombineerd met de overgeërfde kennis en talent. Al het ontwerp benadrukt functionaliteit, details en esthetiek. Door het beste product uit de oorspronkelijke bron te selecteren, kunnen we u helpen uw eigen ruimte te creëren die van uw plek een inspirerend leven kan maken.

30 May_207
30 May_105